De binnenstad van Gouda krijgt er een nieuwe winkel bij. Aan de Wijdstraat komt het nieuwe ‘Huisje 44’, een winkel in veel soorten woonaccessoires, bloemen en planten. Wij zijn benieuwd!

“If you can dream it, you can do it!” Zo schrijft Marvin Coors (22) op social media. Hij heeft eind februari de sleutels gekregen van het pand aan de Wijdstraat 4. Zijn grote droom om een eigen winkel te hebben staat op het punt van uitkomen. Hij heeft na een verbouwing op 17 maart de deuren geopend voor het publiek. Kijk voor meer informatie op de social media van Huisje 44.

Gezellige woonwinkel

Dat het een gezellige woonwinkel gaat worden met vazen, potten, kussens, kaarsen en nog veel andere accessoires om je huis leuk te decoreren is dan ook geen verrassing. Marvin is gek op dit soort woonaccessoires, maar ook op bloemen en planten. Hij gaat een collectie kunstbloemen en kunstplanten aanbieden, met daarbij de optie om ook je vaas mooi op te maken. Natuurlijk zijn er ook woonaccessoires voor een leuk prijsje om cadeau te geven. Hij heeft er in ieder geval heel veel zin in.